verkoop, verhuur, onderhoud en keuringen van heftrucks

Welkom bij KTS & Van Santen

Wij bieden een compleet aanbod op het gebied van o.a. heftrucks, pallettrucks en stapelaars. Wij zijn merkonafhankelijk en verzorgen op professionele wijze de levering, het onderhoud en de keuringen. Bovendien hebben wij altijd een ruime voorraad scherp geprijsde occasions waar u een keuze uit kunt maken. 

Kijkt u gerust rond op onze website.

Het onderhoud en de keuringen van uw interne transportmiddelen voeren wij vakkundig uit in onze eigen werkplaats. Wij bieden hiervoor ook een onderhoudscontract aan zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en u zo min mogelijk met onverwachte storingen te maken krijgt. Mochten er toch onverwachte storingen aan uw materiaal ontstaan, dan kunnen wij deze meestal direct op locatie repareren. Wij hebben goed opgeleide vakmensen in dienst zodat de kwaliteit van onderhoud en reparaties gegarandeerd is.

Naast de verhuur en verkoop van interne transportmiddelen kunt u bij KTS & Van Santen ook terecht voor verschillende voorzetapparaten zoals vorkspreiders, kistenkantelaars etc.

Natuurlijk kunnen wij u adviseren bij uw aankopen en bent u van harte welkom om de machines persoonlijk te komen bekijken.

Wij bieden tevens de mogelijkheid tot huur of financiering. Wij gaan graag een partnership met u aan.